Partnia
/

Fot- och friskvård, coaching och konsulttjänster

 

In Balance 

In Balance har fötts ur min egen resa i strävan efter må bättre och hitta balansen i livet. Det har krävt många upp och nergångar, studietimmar, resor, utmattningar, NPF-diagnos sent i livet, förvirring och osäkerhet kring vad som är viktigt på riktigt i livet. 

Jag har ägnat så mycket tid och energi åt att hjälpa andra, anpassa mig, ta ansvar för sånt jag inte varken behöver eller ska ta ansvar för, att jag tillslut insett att jag helt missat mig själv och mina egna behov. 

Jag är i grunden oerhört nyfiken på människan, hur vi relaterar till varandra, oss själva och hanterar det svåra i livet. Hur vi kan må bättre och hitta inre och yttre balans, vi är In Balance. Vi klarar så mycket mer än vi förstår, bara vi lyssnar in oss själva, vår egen kraft och blir vår egen bästa vän. 

Större delen av mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat inom vården, jag har alltid hjälpt och interagerat med människor. Främst inom äldreomsorg, akutsjukvård samt inom psykiatrisk heldygnsvård och primärvård som sjuksköterska och rehabkoordinator. Men även inom restaurang, butik, säkerhetsbranschen, SOS Alarm och inom friskvård/massage.

Efter alla turer med kurser och utbildningar, både inom och utanför yrkeslivet samt en längre period av sjukskrivning har jag nu beslutat mig för att jag fortfarande vill och har behov av att hjälpa andra. Men på mitt sätt, utifrån mina värderingar och förutsättningar. 

Jag lärde mig i sjukvården att vi alla måste vårda och ta hand om våra fötter, som ska bära oss hela livet. Väldigt många har både svårt att ta hand om dem själva eller vill/hinner inte ta hand om dem. Det vill jag hjälpa dig med. 

Jag vill också stötta dig i att hitta din egen balans i livet, utifrån dina förutsättningar, värderingar och behov. Kanske särskilt när det av något skäl frestar på lite extra. 

Därför vill jag nu dela med mig av det jag hittills lärt mig i och om livet. Sömn, daglig motion och balanserad kost är grunden. Jag kom fram till att jag kan använda mig av det jag redan har och kan: Diplomerad massör, Diplomerad i SPA fotvård, Certifierad KBT & ACT coach, Leg. Sjuksköterska och Rehabkoordinator. Min styrka är att lyssna, stötta i att kartlägga styrkor och utmaningar och att jag tycker mycket om att pyssla. Med den kombinationen vill jag hjälpa till med:

- Fotvård (friska fötter) 

- Friskvårdsmassage

- Coaching, livsstilssamtal, stödsamtal, Motiverande samtal (MI)

- Rehabkoordinator (inom sjukvården)