Partnia
/

Coaching, vägledning och transporter

 

Partnia Balans 

I samtal med mig, hjälper jag dig att själv hitta svaren på hur du vill att livet ska vara och vilken sanning du vill leva efter. Tillsammans kartlägger vi vad som är viktigt för dig, vad du vill behålla, släppa eller förändra. 

Jag vill hjälpa dig att få insikter om din egen inneboende kraft för att ge upphov till nya aktioner. Att du ska få kontakt med din energi och upptäcka nya sätt att lösa problem. 

Vi hittar verktyg som passar just dig och ditt nuläge. 

Jag är i grunden oerhört nyfiken på människan och relationer. Hur vi kan må bättre och hitta inre och yttre balans. Vi klarar så mycket mer än vi förstår, bara vi lyssnar in oss själva, vår egen kraft och blir vår egen bästa vän. 

Jag har arbetat mycket med egen sorg, stress, utmattning och livets utmaningar som vuxet barn och ensamstående mamma. Jag har upplevt ångest och depression, fysiska begränsningar och stark smärta. Livet helt enkelt. 

Arbetat inom vården större delen av mitt yrkesverksamma liv, främst inom äldreomsorg och akutsjukvård samt inom psykiatrisk heldygnsvård. Idag arbetar jag som sjuksköterska i primärvården, har diabeteskunskap och specialintresse för psykisk ohälsa, ADHD, ADD och att hjälpa människor att hitta sin egen kraft även när livet är tufft. 

Jag kan stötta dig vid tex:

- tillfälliga belastningar

- sorg

- relationssvårigheter

- stress

- hjälp med livsvägledning

- i väntan på samtal med psykolog, utredning etc. 

- FAR - Fysisk aktivitet på recept

- stöd till en hälsosammare livsstil 


Varmt välkommen på en kostnadsfri konsultation så ser vi om du tror jag kan hjälpa dig vidare! 

Skicka ett sms till mig på 070-778 21 87 så ringer jag upp när vi båda har möjlighet att prata.